Wat ik doe

Ik doe voornamelijk studiofotografie in de vorm van modelfotografie en reportage werk in de vorm van verslaglegging en bruiloften. Zo leg ik bijvoorbeeld bedrijfsfeesten vast zodat men een sfeerimpressie heeft van de dag. Bij sommige klanten wordt daarbij ook direct een combinatie gemaakt met een productpresentatie. Deze foto’s worden daarna weer gebruikt voor marketingtechnische doeleinden. Wat betreft de modelfotografie richt ik mij vooral op glamour, lingerie, esthetisch en erotisch naakt. Mijn stijl van fotografie komt juist bij deze categorieën goed naar voren.

Mijn inspiratie

Mijn inspiratie komt vooral uit de jaren 60 en 70. Zelf ben ik opgevoed met zwart/wit fotografie en nog steeds werk ik graag in deze stijl. Wat ik zoek in een beeld is dat unieke detail waardoor je het verschil kunt maken tussen een plaatje en een karakteristieke foto. Vooral omgevingen en de werking van licht zijn daarbij voor mij interessant.

Modelfotografie

Binnen de modelfotografie werk ik veel met esthetisch naakt en glamour. Het zijn onderdelen waar de mogelijkheden letterlijk en figuurlijk grenzeloos zijn. Persoonlijk werk ik graag met natuurlijk licht om zo het optimale beeld te vormen. Ik probeer altijd om de puurheid van het de vorm en de omgeving te gebruiken en vast te leggen.

Het geeft altijd weer een fantastisch gevoel als je van een klant te horen krijgt dat hij/zij verbaasd is over het beeld dat van hem/haar is gemaakt.

Reportages

Als ik een reportage maak, dan probeer ik letterlijk en figuurlijk onderdeel te worden van het meubilair. Op die manier kan ik rustig observeren om mensen en situaties zo natuurlijk mogelijk vast te leggen, zonder dat er een geforceerde houding of glimlach wordt gebruikt.